Bejelentkezés vagy Regisztráció


1 Válasz

Miért hagyják a lányok, hogy több éven át hülyítsék őket a pasik?

Beküldő: 1719 megtekintés , ,
Vegyes

Válaszolj!

Ma volt, Kate és Vilmos herceg esküvője. Vilmos 8 év járás után vette el. De mire jó, ez a hosszú együttjárás, összeköltözés? Egyáltalán mire jó az idő húzás? Manapság kevésbé tudunk dönteni, mint régebben? Miért nem bízunk az érzéseinkben?1 Válasz 1. horvesz 2011. 05. 01. válasz

  Úgy gondolom, hogy a “lakva lehet igazán megismerni a másikat” kifejezés nagyon igaz! Vallom, hogy házasság előtt minden párnak ki kellene próbálnia az együttélést, természetesen, ha van erre lehetőségük. Hiszen mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, amiket csak ezáltal lehet megismerni, Az is kiderül, hogy ezeket mennyire tudjuk tolerálni.

  Az együttjárás az én felfogásom szerint nem feltétlenül az időhúzást jelenti. A házasság számomra egy olyan döntés, elkötelezettség, amelyre fel kell készülni. Ígéretet teszünk egymásnak, önmagunknak arra, hogy jóban, rosszban kitartunk egymás mellett, támogatjuk és szeretjük a másikat. A házassággal felelősséget vállalunk egymás iránt. Ehhez a döntéshez fontos, hogy megismerjük egymást és elfogadjuk a másikat minden hibájával együtt.

  Úgy gondolom, hogy manapság valóban nem bízunk eléggé önmagunkban, ezáltal mások iránt még kevesebb lesz a bizalmunk. Ez egyfelől jó, másfelől nem. Természetesen ez a mai felgyorsult életritmus okozója lehet ennek. Alig marad időnk önmagunkra, mondhatom azt is, hogy tulajdonképpen nem is ismerjük magunkat igazán, éppen ezért mások felé sem úgy közelítünk, ahogy azt anno szüleink, nagyszüleink tették. Sokkal sebezhetőbbek vagyunk, mint elődeink voltak, ezért még inkább megtartjuk azt a bizonyos három lépés távolságot, mert ezáltal kiküszöbölhetjük az újabb “sérüléseket”.

  Férfiak és nők másképpen működnek. Amíg egy nő a stabilitást, a biztonságot keresi egy kapcsolatban, addig egy férfi sokkal szabadabban gondolkodik. A nő az éppen aktuális párjában a gyermekei apját látja, ezért az utolsó pillanatig ragaszkodni fog hozzá. Vagyis nem gondolnám, hogy egy nő nem érzi, ha “hülyének nézik”, egyszerűen toleránsabb, ezért tűr el olyan dolgokat, melyek egy kívülálló ember számára érthetetlenek.

  Érdekes és sokakat érintő ez a téma, helyes válasz nem is adható rá, mert mindenki számára mást jelent a tökéletes, harmonikus párlapcsolat.

  +1 Szavazat Thumb up 1 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik