Bejelentkezés vagy Regisztráció


12 Válasz

Hogy kell pasizni?

Beküldő: 10385 megtekintés , ,
Vegyes

Válaszolj!

Az osztályban már mindenkinek van barátja, csak nekem nincs. Azt sem tudom, hogy kezdjem. Nyomuljak én, vagy várjam, míg leszólítanak? De mi van, ha senkinek nem kellek?12 Válasz 1. bojo 2011. 03. 20. válasz

  Mindig lesz, akinek bejössz. Szerintem ne kezdeményezz direktben, de add meg a lehetőséget a kiszemelt jelöltnek. És sose divatból csináld, hanem szívből. Mindennek megvan a maga ideje.

  +2 Szavazat Thumb up 3 Votes Thumb down 1 Votes 2. Nicolenikki7 2011. 03. 26. válasz

  Ettől ne félj, ha tanácsokra van szükséged.. nikkinikki19@hotmail.com vegyél fel msn-re. Szívesen segítek.

  0 Szavazat Thumb up 2 Votes Thumb down 2 Votes 3. gernike 2011. 04. 02. válasz

  Ami késik nem múlik, hidd el rád is vár valahol a szőke herceg fehér lovon. Csak ne felejtsd el nyitva tartani a szemed. ;)

  +1 Szavazat Thumb up 2 Votes Thumb down 1 Votes 4. Kapinya Fruzsina 2011. 04. 22. válasz

  Amíg így állsz hozzá, addig az a kisugárzásodon is látszani fog. Negatív gondolatok negatív eseményeket vonzanak. Fontos, hogy semmit sem szabad elhamarkodni, elkapkodni. Próbálj meg másra koncentrálni, ne ez legyen a fő kérdés ami foglalkoztat. Légy a barátaiddal, élj a hobbidnak. Előbb vagy utóbb megtalálod azt, akit szeretni fogsz és aki viszont szeret. Addig is fel a fejjel és nézz előre!

  +2 Szavazat Thumb up 2 Votes Thumb down 0 Votes 5. rikkancs 2011. 04. 22. válasz

  Mindenkinek van egy ilyen időszaka, amikor azt érzi, hogy senkinek sem kell. De ez nem így van. Előbb vagy utóbb lesz valakid, ne aggódj! Légy teljesen természetes, ne görcsölj azon, kinek jössz be és kinek nem. Ne akaszkodj a srácokra, mert nem szeretik a pasik, ha egy csaj rájuk mászik. Minél nehezebb megszerezni a “zsákmányt”, annál jobban érdekli őket. Nincs semmi extra technika, hogyan kell barátot szerezni. Légy önmagad, és menni fog.

  +1 Szavazat Thumb up 1 Votes Thumb down 0 Votes 6. Tarquinius 2011. 04. 22. válasz

  Nem szabad görcsölni, nem szabad kényszeredetten hajszolni a jelölteket, s ugyancsak tilos elkeseredni. Mivel lány vagy, én a kezdeményezést sem pártolnám, neked maximum jelzéseket és mosolyokat szabad továbbítanod az udvarlók irányába, a fiúk dolga a kezdeményezés. Mindenképp válogasd aztán meg a jelentkezőket, nem muszáj az első közeledőt a kegyeidbe fogadnod, ebben a mai világban sok a rosszindulatú, altest által vezérelt férfiú, akik csak egy könnyed estére vágynak. Ha udvarlóban is hiányt szenvedsz, akkor járj többet közösségbe, iratkozz be például valamilyen magánórára (tánc, nyelvóra, sport…), s biztos lehetsz benne, hogy fognak ellenkező neműek udvarolni. Száz szónál is többet ér a tapasztalati, empirikus út, mert ugye Tacitus mondása óta tudjuk, hogy “gyakorlat teszi a mestert”. :)

  +1 Szavazat Thumb up 2 Votes Thumb down 1 Votes 7. Belle 2011. 04. 22. válasz

  Én úgy gondolom, hogy az az időszak már elmúlt, hogy egy lánynak a végsőkig várni kell, hogy hátha észreveszi az a kiszemelt fiú, akiért teljesen odavan. Mindenki az egyenlőséget hangoztatja, akkor miért ne léphetne egy lány? Talán várjunk éveket arra, hogy megszólítson az a bizonyos fiú? És ha ő is így gondolkodik? Ha ő sem mer kezdeményezni, mert nem tudja, hogy te mit reagálnál?
  Lehet találgatni és következtetni minden apró jelnek hitt dologból. (amire azért mi lányok nagyon hajlamosak vagyunk valljuk be…) De ha megszeretnéd tudni, hogy mi is a véleménye rólad akkor csak előre, fő az őszinteség, kérdezz rá, vagy mondd el neki te mit gondolsz! Persze nem arra gondolok, hogy a végsőkig nyomulni kell, csak vállald fel önmagad, aztán persze add át a gyeplőt az ő kezébe, hiszen egy pasi akkor érzi magát jól, ha azt hiszi ő irányít. ;)
  Előfordulhat, hogy elutasítást kapsz, de akkor is fel a fejjel! Mindig van olyan ember akinek pont te vagy a párja, csak lehet idő kell ahhoz, hogy rátalálj arra a bizonyos nagybetűs személyre! Ha nem jött össze viszont ne erőltesd, lépj tovább és keresd máshol a herceged, járj el szórakozni a barátaiddal, próbálkozz olyan helyekkel ahol nem a már jól megismert emberekkel találkozol csak. Ismerkedj lazán, légy önmagad, és ne görcsölj egy percig sem! Ha nem is álmaid fiúját találod meg elsőre, akkor is olyan haverokat, barátokat találhatsz akik feldobják az életed.
  Én nagyon szurkolok neked!

  +4 Szavazat Thumb up 5 Votes Thumb down 1 Votes 8. storyz27 2011. 04. 24. válasz

  Szerintem nincs olyan, hogy pasizási szabályok. Mindenki teljesen más személyiség, ami valakinél beválik az másnál a garantált beégés. A legfontosabb, hogy sose légy erőltetett és sose hazudj vagy mondj olyat, amit nem gondolsz komolyan csak azért, hogy elnyerd egy srác tetszését! Mert előbb-utóbb úgyis kiderült, hogy nem mondtál igazat, valamint azt akarod, hogy téged szeressenek vagy azt, akit előadtál? Szóval légy természetes, tudd, hogy tényleg tetszik-e a srác, vagy csak elmegy szinten van. Ha tényleg tetszik egy mosollyal az arcodon köszönj rá vagy kérj tőle segítséget, így beszédbe elegyedhettek. Hadd, hogy ő vezesse a beszélgetést, de ha nagyon nem megy neki akkor mindig kérdezz valamit! Lehetsz kicsit rámenősebb, de csak akkor ha a fiú félénk vagy megerősítésre vár. Ne feledd, a férfiak szeretnek küzdeni a nőkért, mert az az izgalmas, ezért ne légy könnyen kapható, de nebáncsvirág se! :) Sok sikert!

  U.i: Mindig van valaki, aki többet gondol rólad, mint te magadról, csak meg kell őt találnod!:)

  +1 Szavazat Thumb up 1 Votes Thumb down 0 Votes 9. Horvath1998 2011. 05. 09. válasz

  Hogyan kell egy fiút elcsábítani úgy hogy érdekeljen??

  Van egy fiú aki nagyon tetszik és szerintem szerelmes is vagyok belé.
  De ő Rám sem figyel más szóval nem érdeklem
  Hogyan hívjam magamra a figyelmét hogy legalább egy kicsit is édekeljeem
  Nagyon szépen kérlek titeket segítsetek…………….:S

  +1 Szavazat Thumb up 1 Votes Thumb down 0 Votes 10. edina 2012. 01. 20. válasz

  nem kell elkeseredni csak próbálj várni és közben koncentrálni a tanulásra és ha legalább 2 hónapig nem foglalkozik veled akkor menny oda és szólisd meg.ez be fog válni nálam is így van és én is várok. puszika mindenkinek:) :) …..

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 11. edina 2012. 01. 20. válasz

  van egy fiú az osztályban aki nagyon tetszik de rám sem fihyel és szerintem nem is érdeklem de én akkor is nagyon szeretnék vele járni.lécci segítsetek :) ….

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 12. Juci 2012. 01. 26. válasz

  Tűnj elérhetetlennek, de legyél elérhető ;)

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik