Bejelentkezés vagy Regisztráció


3 Válasz

Az ismerkedés a neten már nem ciki?

Beküldő: 3558 megtekintés , , ,
Vegyes

Válaszolj!


3 Válasz 1. Szeky 2011. 04. 29. válasz

  Már? Inkább Még..
  Sosem volt ciki, sőt divat.. mostanra már annyira természetes mint a génmanipulált élelmiszerek.. természetesek, és mégsem. De tény, hogy a neten való ismerkedés természetessé, megszokottá, életstílussá vállt. Ami nem gáz, hisz így könnyebb. Csak épp sokan megfeledkeznek arról, hogy miben különbözik a netes, és a személyes kapcsolat.

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 2. Elle 2011. 04. 29. válasz

  Szerintem azért egy kicsit ciki. Mi is így ismertük meg egymást a barátommal, és amikor megkérdezik tőlünk, hogy hogy ismertük meg egymást, mindig zavarba jövünk. Persze a kérdező is mindig meglepődik, hogy tényleg? Ne mondjátok már, olyan nagy az összhang köztetek!Hát az biztos, hogy szerencse is kell hozzá.
  De szerintem még mindig nem természetes.

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 3. e-dina 2011. 04. 30. válasz

  Manapság, rohanó világunkban (hogy egy kis közhellyel éljek) egyre kevesebb idejük van arra az embereknek, hogy új személyes kapcsolatokat létesítsenek. Erre nyújt kiváló megoldást az internet. Egy fárasztó nap után, mikor megmozdulni már nem bírunk, de társaságra azért vágyunk, felpattintjuk a laptopot, be bújunk vele az ágyba és ismerkedünk. Ez a forma már teljesen megszokottá vált. Egyre több pártól hallom azt a választ a “Hol ismerkedtetek meg?” kérdésre, hogy az interneten. És már csak ritkán nézik őket csodabogárnak. Tehát aki komolyan gondolja a párkeresésnek ezt a módját, – és ilyenek egyre többen vannak – találhat magának párt ezzel a módszerrel is.
  Barátaim szoktak azzal hülyéskedni, hogy néhány év múlva a következő párbeszéd lesz majd természetes:
  -Hol ismerkedtetek meg?
  -A sarki kávézóban.
  -Igen? Szóval az internet nélkül is lehet párt találni?

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik