Bejelentkezés vagy Regisztráció


2 Válasz

FilmMúzeum – Privát filmek

Beküldő: 6519 megtekintés , , , ,
TV műsorok

Válaszolj!

Tud-e valaki olyan oldalt, forrást,  ahol a Filmmuzeum – Privat Filmjei (adás utáni 8mm-es régiségek)-nek zenei aláfestése megtalálható, vagy hasonló zenék találhatóak?

mindenkinek Köszi, és remélem jó, és ingyen forráshoz juthat hozzá mindenki! :)

L jr.2 Válasz 1. Fotofun 2011. 06. 09. válasz

  Szervusz!

  A Filmmúzeumos filmek abból a szempontból szerencsés esetek, mert kellemes, de nem túlságosan jellegzetes a háttérzenéjük. Ilyen zenét könnyedén lehet ingyenesen találni az interneten.

  A legegyszerűbb, ha az internetes keresőbe beírod a “free loop” angol kifejezést. Ez többnyire olyan oldalak találatait fogja kiadni, ahonnan számos zene, főleg filmekhez, videókhoz használt aláfestés ingyen letölthető. Sokféle stílus van, biztosan találsz olyat, amelyik hasonlít a filmekéhez.

  Ezek az oldalak többnyire egyfajta közösségi oldalként működnek, gyakran “amatőr” zenészek, zeneszerzők töltik fel és osztják meg a zenéiket az oldalon. A szabály általában az, hogy csak magáncélra lehet a számokat felhasználni, illetve sokan azt kérik, hogy ha az ő művüket használod, mindenképpen tüntesd fel a forrást. Udvarias gesztus, ha a meghallgatott zenéket értékeled, a legtöbb oldalon van szavazás fül.

  Sajnos az ilyen site-ok többsége angol nyelvű, de nyelvtudás nélkül is hamar meg lehet tanulni, hogyan kell használni.

  Jó böngészést!

  httpv://www.youtube.com/watch?v=0B-gNqWrCTg

  +1 Szavazat Thumb up 2 Votes Thumb down 1 Votes 2. szabina 2011. 08. 06. válasz

  ez a létező leghülyébb baromdág

  -2 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 2 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik