Bejelentkezés vagy Regisztráció


2 Válasz

nagyon félek..

Beküldő: 2215 megtekintés Terhesség, szülés

Válaszolj!

Ebben a hónapban kimaradt a menstruációm.(szokott ilyen lenni, még teljesen rendszertelen, pedig már 2 éve tart). aztán lefeküdtem a barátommal. védekeztünk, gumival. de mégis, mintha belém élvezett volna, tehát olyasmi anyagú és színű dolog jött belőlem is, miután kivette. de ugyanakkor a gumi nem volt lyukas, s ott volt benne a dolog.( megnéztük) és nem tudom, hogy mi volt az, ami bennem volt. lehetséges, hogy annyira benedvesedtem és az belőlem származott? ráadásul az aktus utáni nap megjött. nemtudom, hogy ez mit jelenthet és nagyon félek!2 Válasz 1. Klári 2011. 07. 18. válasz

  Nem hiszem, hogy gond lenne, de a magad megnyugtatására menj el orvoshoz, az a tuti.
  Teherbe gyakorlatilag mindig eshet az ember, meg menstruáció alatt is. És menstruálhatsz is, ha terhes vagy, akkor is. De ezek extrém esetek, általában azért attól, amit leírtál nem lehetsz terhes, nyugodj meg :)

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes  • Open 2014. 07. 18. válasz

   The? best way to cheat is to make it so obvious that the taecher doesn’t suspect that you are cheating. I would write my notes on a peice of paper darkly so that they were easy to read, and then when the taecher says put away your notes all I would do was place it on the floor by my desk in a place where she couldnt see it directly from where she was. If she walked around and saw it she would just say put it away and I would act like I didnt realize it. They don’t expect somebody to be that bold.

   0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik