Bejelentkezés vagy Regisztráció


3 Válasz

Hogyan lehet teherbe esni?

Beküldő: 4122 megtekintés , , ,
Terhesség, szülés

Válaszolj!

Tudom, hogy türelmetlen vagyok, de már 3 hónapja nem tudok teherbeesni. Már próbáltam a hőmérős módszert is, de nem jött be. Mikor menjek meddőségi centrumba? TÉnyleg csak 1 év sikertelen próbálkozás után fogadják ott az embert?3 Válasz 1. joszif 2011. 03. 25. válasz

  Mi a párommal másfél évig próbálkoztunk, mire összejött a manó, bár nem volt „sürgős”. Szerintem 3 hónap még nem a világ. Kérdés az, hogy Te eldöntötted-e már, hogy akarod, és nem parázol a gyerekvállalástól. (Egyik legjobb antibébi hatású szer a saját fejedben található.)

  +2 Szavazat Thumb up 2 Votes Thumb down 0 Votes 2. Lanchaster 2011. 04. 25. válasz

  Tényleg türelmetlen vagy, és lehet, hogy ezzel sokat ártasz majd magadnak. 3 hónap “kísérletezés” után meddőségi centrumra gondolni?? Először egy ” mezei” nőgyógyászt keress fel, aki meg tudja állapítani vizsgálattal, és az általad elmondottak alapján, hogy van-e, vagy nincs akadálya a teherbe esésnek. Megfelelő életmóddal, étrenddel, és sok, sok szerelmeskedéssel akard elérni a célt, ne felesleges aggályoskodással. Ha figyelembe veszed, hogy makkegészséges pároknál is csak 30% a valószínűsége egy adott hónapban a fogantatásnak, akkor tudhatod, hogy nem vagy semmiről lekésve, és (valószínűleg) nincs semmi gond.
  Mit jelent az, hogy próbáltad a hőmérős módszert, de “nem jött be”? Az ébredési hőmérséklet grafikonja, minimum 3 hónapon át vezetve ad valami támpontot az orvosnak is arra, hogy szabályosak-e a ciklusaid, van-e peteérésed, vagyis követi-e a testhőmérsékleted a hormonális változásokat.
  Ha már a kezdet kezdetén ilyen görcsösen számolod a sikertelen hónapokat, megtörténhet, hogy idővel pszichésen fog “leblokkolni” a szervezeted, és tényleg nem tudsz majd teherbe esni, miközben egyik orvos sem talál semmi kóros elváltozást.

  +1 Szavazat Thumb up 1 Votes Thumb down 0 Votes 3. kiss alex 2012. 03. 02. válasz

  Hogyan lehet erről az oldalról bejegyzést eltávolítani??

  Hogy érem el az oldalon a supportot?

  -1 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 1 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik