Bejelentkezés vagy Regisztráció


2 Válasz

Való Világ: Utáljuk, de nézzük?

Beküldő: 3551 megtekintés , ,
Aktuális, Szórakozás, TV műsorok

Válaszolj!

Biztosan Te is hallottad már a megbotránkozott, elszörnyűlködött kérdést: \\\”Nézi valaki a Való Világot?!\\\” Ezeket rendszerint a műsor kibeszélése, hosszas elemzése követi, méghozzá részletekbe menően.

Miért nem vállaljuk föl nyíltan, hogy nézzük és követjük? Ha ekkora szégyen, akkor miért kísérjük nap mint nap figyelemmel?



2 Válasz



  1. Buborék 2011. 04. 25. válasz

    A Való Világ semmi esetre sem egy kulturális, ismeretterjesztő műsor, ami a nézők tájékozottságát, tudását fejlesztené. A villában zajló viták, cselszövések és szerelmi szálak egy brazil szappanoperához teszik a műsort hasonlóvá, ami manapság nem egy népszerű műfaj. Mégis egy fárasztó, stresszes nap után az embernek jól esik más problémáit nézve elfeledkezni a saját gondjairól, jól esik az immár „ismerős” arcokat látni és izgulni értük. Fontos, hogy ők is abból a való világból jöttek, ahol mi élünk nap mint nap, ahogyan az is, hogyan reagálnak a villalakók bizonyos helyzetekre, mert akár tanulhatunk is belőle. Hogyan látja férfi és nő ugyanazt a szituációt? Hogyan kezelik a konfliktusokat? Hogyan vágyik mindenki a szeretetre, és mire képes érte? Ezeket megfigyelve értékes tapasztalatokkal gazdagodhatunk, amiket akár a saját életünkben is hasznosíthatunk.

    +1 Szavazat Thumb up 1 Votes Thumb down 0 Votes



  2. Pimpi 2011. 04. 26. válasz

    A Való Világot nézni nem nehéz, hiszen még a csapból is ez a műsor folyik. Ha szeretném, ha nem, sajnos minden reklámblokkban szerepel. Sok internetes portálon is látni az éppen aktuális szavazásokat, feladatokat, botrányokat. Mit várunk ettől a műsortól? Ahogy ezek az emberek ki lettek válogatva, én nem csodálkozom. Ők a való életükben eddig mit tettek le az asztalra, hogyan éltek? Túl jól viselik a semmittevést (tisztelet a kivételnek). És ha már itt tartunk, ha engem bezárnának így egy villába, lehet, hogy én sem viselkednék túl szimpatikusan. Egy biztos: ez a műsor nem a való világról szól!

    0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik