Bejelentkezés vagy Regisztráció


2 Válasz

Való Világ: Utáljuk, de nézzük?

Beküldő: 3888 megtekintés , ,
Aktuális, Szórakozás, TV műsorok

Válaszolj!

Biztosan Te is hallottad már a megbotránkozott, elszörnyűlködött kérdést: \\\”Nézi valaki a Való Világot?!\\\” Ezeket rendszerint a műsor kibeszélése, hosszas elemzése követi, méghozzá részletekbe menően.

Miért nem vállaljuk föl nyíltan, hogy nézzük és követjük? Ha ekkora szégyen, akkor miért kísérjük nap mint nap figyelemmel?2 Válasz  1. Buborék 2011. 04. 25. válasz

    A Való Világ semmi esetre sem egy kulturális, ismeretterjesztő műsor, ami a nézők tájékozottságát, tudását fejlesztené. A villában zajló viták, cselszövések és szerelmi szálak egy brazil szappanoperához teszik a műsort hasonlóvá, ami manapság nem egy népszerű műfaj. Mégis egy fárasztó, stresszes nap után az embernek jól esik más problémáit nézve elfeledkezni a saját gondjairól, jól esik az immár „ismerős” arcokat látni és izgulni értük. Fontos, hogy ők is abból a való világból jöttek, ahol mi élünk nap mint nap, ahogyan az is, hogyan reagálnak a villalakók bizonyos helyzetekre, mert akár tanulhatunk is belőle. Hogyan látja férfi és nő ugyanazt a szituációt? Hogyan kezelik a konfliktusokat? Hogyan vágyik mindenki a szeretetre, és mire képes érte? Ezeket megfigyelve értékes tapasztalatokkal gazdagodhatunk, amiket akár a saját életünkben is hasznosíthatunk.

    +1 Szavazat Thumb up 1 Votes Thumb down 0 Votes  2. Pimpi 2011. 04. 26. válasz

    A Való Világot nézni nem nehéz, hiszen még a csapból is ez a műsor folyik. Ha szeretném, ha nem, sajnos minden reklámblokkban szerepel. Sok internetes portálon is látni az éppen aktuális szavazásokat, feladatokat, botrányokat. Mit várunk ettől a műsortól? Ahogy ezek az emberek ki lettek válogatva, én nem csodálkozom. Ők a való életükben eddig mit tettek le az asztalra, hogyan éltek? Túl jól viselik a semmittevést (tisztelet a kivételnek). És ha már itt tartunk, ha engem bezárnának így egy villába, lehet, hogy én sem viselkednék túl szimpatikusan. Egy biztos: ez a műsor nem a való világról szól!

    0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik