Bejelentkezés vagy Regisztráció


4 Válasz

Saját tortát süssünk a gyereknek, vagy cukrászati remekművet vegyünk?

Beküldő: 5033 megtekintés , ,
Sütés, főzés

Válaszolj!

Saját magunk süssünk tortát gyermekünknek, esetleg az Ő segítségével, vagy cukrászatból rendeljünk, tökéletes formatortát?4 Válasz 1. Vickie 2011. 04. 22. válasz

  Azt mondom, ha valakinek van ideje, és némi érzéke sütni mindenképp maga készítse a tortát.
  Az én fiam sokáig nem is ette meg a cukrász süteményt, csak azt, amit én sütöttem. Ma persze már nyeli, mint az a bizonyos népszerű kacsa a nokedlit!

  Persze én is bekísérleteztem egy rendelt tortával az idén… megbántam. Csodaszép volt, árban is inkább jobban, mint rosszabbul jártam, de az, amit én sütöttem tavaly finomabb volt.
  A gyerek gyakorlatilag alig kóstolt bele…

  Itt engedd meg, hogy megemlítsem a tavalyi tortámat: autópálya torta.
  Végtelenül egyszerű, mert gyakorlatilag két kerek tortalappal kivitelezhető, és bizony minden évjáratú XY kromoszómás egyednek bejön!
  Az én fiam, csak úgy, mert autópálya, a kolléganőm férje, pedig meglepibe kapott egy forma1-es pályát, természetesen elhivatott ferrari drukkerként egy piros ferrari-val az élen. :D

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 2. Bébidongó 2011. 04. 22. válasz

  A múlt héten tartottunk a családdal egy gyerekzsúrt és úgy döntöttünk, hogy saját torta lesz. Szív alakú sütőformában készült a finomság, egyedi díszítéssel, töltelékkel.

  A gyerekek nagyon szerették, különleges volt, hiszen csak a mi kis lurkónknak készült és senkinek sem volt még hasonló tortája ezelőtt. Ezen kívül nem kellett kidobnunk egy szeletet sem, mert előzetes mini-közvélemény kutatáson kikérdeztük a gyerekeket, hogy milyen tortát szeretnek és ez alapján készítettük el a miénket. Esetleg még hagyományt is lehet teremteni az otthoni tortasütésből, különböző recepteket lehet kitalálni- széles a paletta, és a gyerekek őszintén örülnek neki.

  Ne aggódjunk azon, hogy esetleg nem lesz tökéletes kinézetre, a kicsiknek örökre megmarad az az élmény, hogy csak nekik készült egy egyedi torta, amibe anyukájuk vagy családtagjaik belesütötték az összes szeretetüket.

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 3. Csikó Sándor 2011. 04. 23. válasz

  Süss sajátot és vond be a gyereket is a sütésbe. :)

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 4. kitti?! 2011. 04. 26. válasz

  Természetesen saját torta! Addig mindenképpen amíg a gyerek kicsi. Az anyukám is saját maga sütötte a tortámat amíg pici voltam, és nagyon büszke voltam az oviban és az iskolában hogy az én anyukám ilyen finom tortát tud készíteni. Most már persze úgy veszi. Most már az öcsémmel mi sütünk neki tortát Neki.

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik