Bejelentkezés vagy Regisztráció


2 Válasz

Mit főzzek ma?

Beküldő: 1830 megtekintés , , , ,
Sütés, főzés

Válaszolj!

A legtöbb háziasszony küzd ezzel a kérdéssel. Megkérdezik a férjüket, a gyerekeiket, és legtöbbször az alábbi válaszok egyikét kapják:
1. Nem tudom.
2. Finomat.
Én kitaláltam a kérdést, amivel az egyik választ kiküszöbölhetjük, bár a probléma továbbra is fennmarad:
-Mi finomat főzzek ma? Javaslatok?

 2 Válasz 1. Salma 2011. 05. 18. válasz

  Szia!
  Ez a helyzet szerintem minden háziasszonynak ismerős, így nem árt, ha van az ember fejében pár ötlet, arra az esetre, ha már végképp szóra bírhatatlanok a családtagok! Éppen ezért elhatároztam anno, hogy elébe kerekedek a problémának és leírom pár ételnek a receptjét, amelyek gyorsan és könnyen elkészíthetőek. Egyszóval nem igényelnek különösebb idő- és erőbefektetést. Az ilyen „vészhelyzet” esetére van direkt egy kis noteszom, amit felütök, ha szükséges. Nekem bevált! Segítségképpen linkelnék egy videót, szerintem nem csak hogy egészséges, de nagyon finom is! Kellemes sütés-főzést a továbbiakban!

  httpv://www.youtube.com/watch?v=kfdosC0k50g

  +1 Szavazat Thumb up 1 Votes Thumb down 0 Votes  • Darenz 2015. 08. 25. válasz

   Te1lalf3: szerencse9re ilyen daoolkbgn szerencse9s vagyok. Mindig megtale1lom a jf3, e9rtelmes e9s becsfcletes szakembereket. Mikor ezt a lake1st fajjedtattuk, olyan flottul ment hogy csak na. Te9nyleg me1zliste1k vagyunk e te9ren. c9s a bfatorasztalos is szuper sre1c, teljesen olyanok lettek a fa bfatoraink, amilyeneket szerettfcnk volna.:)) He1t, zale1e9rt e9n sajnos nem vagyok oda. Be1r itt e9lek – mert itt szfclettem – de nem az e9n helyem. A Balaton a szedvem csfccske. A Balaton-felvide9k. dagyhogy arra keresge9lfcnk telket. Ott vagyok otthon.Kriszta, megne9zem! :)

   0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik