Bejelentkezés vagy Regisztráció


1 Válasz

Hagyományos vagy instant élesztő?

Beküldő: 2070 megtekintés Sütés, főzés

Válaszolj!

Próbáltam már mind a kettőt, és nem tudom eldönteni, hogy valójában mi a különbség köztük. Természetesen értem, hogy az egyik por állagú, míg a másik egy szilárd morzsolékony téglatest, de valójában van-e különbség felhasználás terén köztük?



1 Válasz



  1. Tóth Enikő 2011. 05. 29. válasz

    Szervusz!

    Én csak és kizárólag a hagyományos élesztőt tudom használni. Azt tapasztaltam, hogy az instantból több kell és nem mindig olyan szép, kelt az eredmény. Amit én használtam, az ugyanúgy működött, mint a nem-instant, tehát tejjel fel kellett futtatni. Viszont a végén nem úgy nézett ki, mint a hagyományos felfuttatott élesztő, nem voltak kis szigetecskék benne, őszintén szólva észre sem vettem, hogy felfutott-e, vagy csak elkeveredett a tejben.

    Lehet, hogy hűvös helyen vagy bizonyos körülmények között az instant a jobb, de nálam egyeduralkodó marad a hagyományos.

    httpv://www.youtube.com/watch?v=0Nq39rawvd4&feature=related

    0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik