Bejelentkezés vagy Regisztráció


1 Válasz

Graham liszt miért egészséges?

Beküldő: 2612 megtekintés , , , ,
Sütés, főzés

Válaszolj!

Olvasom, hogy a Graham liszt még a teljes kiőrlésű liszteknél is jobb. Tudja valaki miért? Ez komoly vagy egy múló divat?



1 Válasz



  1. gernike 2011. 04. 02. válasz

    Azért jobb a teljes kiőrlésűnél, mert a nincs olyan finomra őrölve és nagyobb szemcsék miatt, lassabban szívódik fel a szervezetbe jutó szénhidrát. Jobb a tápértéke, mert magasabb a vitamin-, ásványianyag- és rosttartalma. Nem csak egészséges, de fogyókúrához is ajánlják, mert tovább tart a jóllakottság érzése. Nekem bejött.

    0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik