Bejelentkezés vagy Regisztráció


2 Válasz

Mi a kedvenc PC játékotok?

Beküldő: 2002 megtekintés , ,
PC játékok

Válaszolj!

Szeretnélek titeket megkérdezni, hogy mi a kedvenc PC játékotok és miért.

Köszönettel:

Gent2 Válasz 1. raVen 2011. 04. 27. válasz

  Kedves Gent!

  Ha egy PC játékot kéne megneveznem akkor egyértelműen a Deus Ex sorozatot mondanám. Az első olyan játék volt, legalábbis tudtommal, amelyikben a történetet a játékos alakíthatta. Számomra a játék sztorija, ami eldönti, hogy milyennek ítélem meg.
  Ugyanakkor ha több játékot is felsorolhatok, akkor a legjobbak közé tartoznak szerintem: a Star Wars: Knights of The Old Republic mindkét része, a Prototype, a S.T.A.L.K.E.R., a Mafia, a Warcraft III Reign of Chaos és a The Frozen Throne.
  Nagyjából ennyi jutott most eszembe, remélem segített a válaszom.

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 2. Morella 2011. 05. 01. válasz

  Szia!
  Számomra egy játék vonzereje főként a jó történet, illetve bizonyos esetekben az, hogy mennyire ötletes. Ebből a két szempontból a Portal nagyon előkelő helyen van a kedvenceim között. Volt benne feszültség, humor és irónia is bőségesen, és persze olyan fejtörők, amelyek jócskán meg tudtak izzasztani. Sokkal kreatívabbnak találtam, mint egy sokadik agyatlan, “lövök mindenre, ami mozog” típusú FPS-t. Ja, és egy olyan fegyvert használhattam, már ha fegyvernek számít egyáltalán, amit szívesen elfogadnék a valóságban is. Leegyszerűsítené a közlekedést, az biztos…
  Ettől függetlenül a két legkedvesebb játékom (sajnos nem tudok választani közülük) a Half-Life és a Clive Barker’s Jericho. Az előbbi azért, mert a világ, amelyben játszódik, egyszerűen magába szippant, és nem enged. Mostanában azzal töltöm az időm, hogy a Wikipédia erről szóló oldalait olvasom, hogy még több mindent tudhassak meg. A Jericho pedig szintén az innovatív irányításával fogott meg, és persze a horrorisztikus hangulattal. Pár óra Jericho után az ember enyhe hidegrázással bújik az ágyba. További jó pontok járnak még a játéknak az egyedi karakterekért és pörgős, jól felépített történetért.
  Ha érdekelnek, itt találhatsz további infót:
  Half-Life és Portal: http://half-life.wikia.com/wiki/Main_Page
  Clive Barker’s Jericho: http://jerichogame.wikia.com/wiki/Main_Page

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik