Bejelentkezés vagy Regisztráció


1 Válasz

Hasznos dolog-e állásbörzék gyakori látogatója lenni?

Beküldő: 1476 megtekintés , , , ,
Aktuális, Munka, állás, Oktatás, tanfolyamok, nyelvtanulás

Válaszolj!

Tényleg érdemes a különböző egyetemeken megrendezett állásbörzékre ellátogatni? Vajon ránk mosolyog-e a szerencse egy zsíros állás formájában, esetleg csalódottan és elcsigázottan térünk haza?1 Válasz  1. lacidd23 2011. 04. 29. válasz

    Érdemes a különböző egyetemeken megrendezett állásbörzékre ellátogatni, ha felsőfokú végzettséged van, ha egyetemista vagy, vagy ha azzá akarsz válni. Egyrészt felméred, hogy a vállalkozók milyen munkahelyeket ajánlanak és milyen feltételekkel, másrészt megtanulod és gyakorolod, hogyan kell megjelenni egy állásbörzén, hogyan kell érdeklődni a munkahelyekről, hogyan kell beszélgetni az állást felkínáló személyekkel. Vedd figyelembe viszont, hogy egyetemeken csak egyetemistáknak rendeznek állásbörzéket, alacsonyabb végzettségű személyeknek nem.

    Ritkán történik meg, hogy az egyetemeken rendezett állásbörzéken rögtön ránk mosolyog a szerencse egy zsíros állás formájában, hisz ezeket a börzéket azért szervezik, hogy a vállalkozók előre felmérhessék az eljövendő szakember kínálatot.

    0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik