Bejelentkezés vagy Regisztráció


1 Válasz

Te mit választanál?

Beküldő: 2223 megtekintés , , , ,
Munka, állás

Válaszolj!

Ha minden korlát, és feltétel nélkül dönthetnél, milyen szakmát választanál? Milyen vállalkozásba kezdenél? Ehhez képest miből élsz most?1 Válasz 1. Ivett 2011. 04. 27. válasz

  Engem pl. nagyon sok minden érdekel, s ha választhatnék, akkor mindet csinálnám egyszerre, s lehet, hogy bele is fulladnék a munkába, de élvezném, mert imádom a pörgést.
  Kiskorom óta imádok írni. Minden témában tudok valamit kreálni. Ezt kihasználandó egy olyan híres lapnál helyezkednék el, melyben egyaránt tudok művészetről, divatról írni, de napi hírekkel is tudok foglalkozni. Közben elkezdeném a könyvemet blogbejegyzésekben közölni, ami a gyerekkoromról szólna, mint egy ifjúsági regény. Manapság elterjedt a blogolás (nekem is van kettő, egynél pedig vendégíró vagyok), talán a fiatalok szívesebben olvasnak a neten egy regényt, mint egy könyvben. Ezalatt egy híres designer adná át nekem a tudását, s lassan kialakulna a saját ízlésem és belefognék a belsőépítészetbe, saját bútorok tervezésébe, amiben részt vállalna a családom is, mert az apukám asztalos.
  Alapítanék egy saját ruhamárkát, létrehoznék egy varrodát, s nyitnék egy saját ruhaboltot, ahol a márkám neve alatt futó, egyéni tervezésű ruhakollekciókat árusítanám.
  Folyamatos kapcsolatban lennék a Greenpeace-szel, közös kampányokat szerveznénk, PR-osként segíteném a munkájukat.
  Különböző reklámok kreálásában vennék részt, mindenféle cég az én hirdetésemre pályázna. Támogatnám a tehetséges írókat és irodalompártolókat, egy külön magazint hoznék létre számukra.
  Jelenleg tanuló vagyok, s ezen célok és tervek megvalósításán dolgozom.
  (Köszi, ez egy nekem való kérdés volt.)

  +2 Szavazat Thumb up 2 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik