Bejelentkezés vagy Regisztráció


3 Válasz

Mit vegyek fel?

Beküldő: 2095 megtekintés , ,
Munka, állás

Válaszolj!

 

Állásinterjúra készülődöm. Tudom, hogy az első benyomás nagyon fontos, ezért szeretném ha megjelenésemben is minden tökéletes lenne.

 3 Válasz 1. NLynda 2011. 04. 25. válasz

  Szia!
  Mindenképp valami konszolidáltat.Minél egyszerűbb,annál jobb.Az örök darabok-szoknya,fehér blúz nőknek,öltöny,nyakkendő férfiaknak-sosem mennek ki a divatból.Legyen nagyon ápolt a kezed és a hajad,ha lány vagy,a sminked is legyen visszafogott,az illat ne túl feltűnő.Kiegészítőknek válassz a ruhádhoz passzoló darabokat.Sugározz magabiztosságot és ami a legjobban öltöztet,az mindig egy mosoly.

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 2. zoolonga 2011. 04. 26. válasz

  Amikor valaki állást keres és eljön az interjú ideje, nagyon sokat számít az első benyomás.
  Nyilván az önéletrajz alapján kialakult valami a munkáltatóban és a személyes találkozás ezt nagyon szépen kiegészítheti, illetve egyaránt el is ronthatja.
  Egy barátnőm egyszer interjúra ment egy komoly állami szervhez. Friss diplomával nem sok tapasztalata volt. Amikor a várakozók közé ült, megdöbbenve látta, hogy ő van egyedül csinosan felöltözve.
  Az interjúk végeztével behívták és elmondták neki, hogy az öltözete fél siker volt és szakirányú végzettséggel ugyan nem rendelkezett, mégis fölvették. Már 7 éve dolgozik ott.

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 3. cadbage 2011. 05. 01. válasz

  Ha csak az öltözékről beszélünk, akkor ez protokollárisan szabályozva van, nagyon kevés lehetőségünk van ettől eltérni. Alapvetően un. semi-formal típusú öltözéket kell magunkra ölteni, ami gyakorlatban sötét öltönyt és hozzá hosszú, sötét nyakkendőt és leginkább fehér inget jelent, meglehetősen konzervatív módon. Amennyiben tudjuk, hogy egy fiatal(os) cég , leendő munkatársának készülünk, lehetséges informal- hivatali öltözékben megjelenni, ami szintén öltönyös viseletet jelent, pusztán az ízlés határain belül lehetőségünk van némiképp játszani a színekkel. A hölgyek kosztümben, esetleg blúz és szoknya párosításával jelenhetnek meg, nőiességük finom hangsúlyozásával. A nadrágot mindenképpen szinte kötelező kerülni: helyette “lady mini”(olasz térd fölötti) vagy “midi” (térd alatti) szoknyát válasszunk.

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik