Bejelentkezés vagy Regisztráció


2 Válasz

Külföldi munkavállalás, vagy az országban maradás?

Beküldő: 1924 megtekintés , ,
Munka, állás

Válaszolj!

Melyik döntés a célravezetőbb? Külföldön dolgozni, vagy az országunkban maradni, és itt próbálni megélni? Mik a külföldi munkavállalás “íratlan” szabályai? Melyik közvetítő cég a legmegbízhatóbb?2 Válasz 1. joszif 2011. 04. 27. válasz

  Menekülj, ha teheted!!! (Bár máshol sem jobb, csak mások a problémák.)

  Közvetítőt konkrét úti cél esetén érdemes megkeresni. Hogy melyik a jó, leginkább mások tapasztalatai alapján lehet eldönteni. Legjobb, ha van ismerősöd, aki már kint van, és első kézből kapod az információkat. És érdemes utánajárni neten is a lehetőségeknek. (Pl: Európai Unió esetén itt van egy csomó álláshirdetés: http://ec.europa.eu/eures/home.jsp?lang=hu )

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 2. Gamma 2011. 04. 30. válasz

  Teljesen egyetértek az előttem szólóval, menekülj, ha teheted, ebben az országban nagy szerencse kell a boldoguláshoz. Az új Alkotmány kérdését most nem boncolgatnám, több hozzászólást olvashattunk már az előzőekben az egyetemekről is, a képzés minőségéről és mennyiségéről is. Egy biztos, ha csak pár évre is sikerül külföldre kijutnia az embernek, már nagyobb az esélye az Életre (nem véletlenül nagy é).Azt lássuk be, az élet nem az, hogy napról napra kuporgatunk. Szóval rengeteg lehetőségről hallani, és hallok én is az ismerőseim között, a világjáró hajókon való szobalányi állástól kezdve a jól menő orvosi állásig, van minden. Egyet azonban semmiképpen nem ajánlok: az újságokban olvasható külföldi munka-könnyen gyorsan hirdetéseket. Ezek tuti bukta-táncosnőket keresnek. Mindenképpen utána kell nézni a közvetítő cégeknek és sok utánajárást igényelnek a hirdetéseik is. Sok sikert kívánok!

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik