Bejelentkezés vagy Regisztráció


3 Válasz

Külföldi munkavállalás? Hol kezdjem?

Beküldő: 3418 megtekintés , ,
Munka, állás

Válaszolj!

Sok helyről hallani, hogy veszélyes is lehet a külföldi munkavállalás. Alapos utánajárást követően érdemes csak nekivágni a nagyvilágnak. Fiatalok részére léteznek különböző önkéntes munkák, – többek között az EVS – amelyek nagyszerű kiindulópontjai a későbbi munkavállalásnak. Nem csupán jó referencia, de emellett kitűnő nyelvtanulási lehetőség is.3 Válasz 1. heureka88 2011. 05. 01. válasz

  Az önkéntes munkákon kívül is nagyon sok lehetőséged van! Az állásbörzéken több standot találsz, amik különböző helyekre közvetítenek diákokat, mint az Eures, Ccusa, Hotel animation, American Corner, AIESEC, stb. Meg ugyebár a google a barátunk;) Persze a lehetőségek száma és az elérhető jövedelem függ a végzettségedtől is! Még azt hallottam, hogy olyan helyre érdemes menni ahol fizetik a szállást, mert ugyebár arra költesz a legtöbbet kint.

  +1 Szavazat Thumb up 1 Votes Thumb down 0 Votes  • Jawaya 2015. 08. 25. válasz

   Tiszte1zzunk valamit! A spzreelők nem Oscar dedjat nyerni jf6ttek. A film szerintem nem egy Oscar ge1le1ra ke9szfclt, azzal a ce9llal, hogy Legjobb rendezői dedjat nyerjen Egye9bke9nt, e9n nem kaptam meg ezt az fczenetet furcsa mf3don! Egyete9rtek az előttem szf3lf3val. A szervezők fczentek: Only one day left for voting! Tomorrow at 18:00 the public voting will be closed!! Hurry up, Urge your friends to vote! -ez ennyit jelent: Me1r csak egynap van he1tra!Holnap 18:00 kor a kf6zf6nse9gszavaze1s leze1rul!! Siessetek, toboroze1tok a bare1taitokat a szavaze1sra! -, szerintem ez teljesen egye9rtelmű!

   0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 2. prix 2011. 05. 01. válasz

  Facebook, iwiw, ebben a témában ez a kettő a barátod. A külföldön élő és dolgozó emberek jóval nyitottabbak, mint a hazaiak. Ha megvan az ország ahova menni szeretnél, keress kint lévő magyarokat valamelyik közösségi portálon. 10-ből biztos lesz, aki segít mindenben (a kiutazástól- munkaszerződésig mindenben). Így sikerült jó pár ismerősömnek kijutnia pl. Kanadába. Magyar munkaerő közvetítő irodákat kerülni messziről, lehúzós mind, de hát mi magyarok már csak ilyenek vagyunk, volt kitől tanulni. Külföldi iroda, kinti ismerős, mindent intéz. Ennyi.

  +1 Szavazat Thumb up 1 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik