Bejelentkezés vagy Regisztráció


2 Válasz

Jövő

Beküldő: 2275 megtekintés , , ,
Aktuális, Munka, állás

Válaszolj!

Mit kell ahhoz tennie egy mai fiatalnak, aki érvényesülni szeretne mielőtt megöregszik?2 Válasz  1. Ram 2011. 05. 01. válasz

    Először is mindenképpen meg kell találni azt, ami érdekli. A második lépés az, hogy megtudja, hogy jó-e abban az adott dologban, avagy sem. Ehhez, persze, sokat kell dolgozni. Egyáltalán nem biztos, hogy kezdetben sikerek fogják érni. Sokat kell foglalkozni az adott dologgal, kitartás kell hozzá. Én nem hiszek abban, hogy “ami nem megy, azt ne erőltessük”. Ha valakit valami érdekel, akkor igenis kitartóan kell vele foglalkozni. Miután ez megvan és sínen van a dolog, szemfülesnek kell lenni. Meg kell ragadni a kínálkozó lehetőségeket. Körültekintőnek kell lenni, mivel munkahelykeresés szempontjából maga a szerencse is jelentős faktor. Összegezve: ha az ember kitartóan csinálja azt, ami érdekli, és emellé társul egy kis szerencse is, akkor nagy gond már nem lehet a cél elérése közben.

    +1 Szavazat Thumb up 1 Votes Thumb down 0 Votes  2. prix 2011. 05. 01. válasz

    A kemény munka szerintem még mindig meghozza az eredményt0. Keresni kell a sikeres emberek társaságát, meg kell tanulni pár nyelvet, az sem árt, ha az ember eltölt egy pár évet külföldön, mentálisan és anyagilag is jót tesz magával… Cél kitűzni és tűzön-vízen át küzdeni érte.

    0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik