Bejelentkezés vagy Regisztráció


1 Válasz

Mire érdemes figyelnünk egy notebook és mire egy netbook vásárlásakor?

Beküldő: 2116 megtekintés , , , ,
Internet

Válaszolj!

Internetezéshez, filmek nézéséhez, vagy inkább játékhoz akarunk hordozható számítógépet venni? Online rendeljük meg? Esetleg személyesen vizsgálódjunk különböző szaküzletekben?1 Válasz 1. Tóth Enikő 2011. 05. 24. válasz

  Szió!

  Nagyon sok mindenre!
  Ha előre megépített számítógépet vásárolsz, akkor nagyon oda kell figyelni. Ellenőrizd, hasonlítsd össze az árakat. Gyakori az, hogy a gépeket azért tudják olcsóbban adni, mert kicsi bennünk a memória vagy a processzor teljesítménye.

  Érdemes megnézni azt is, hogy milyen operációs rendszert és programcsomagot adnak hozzá. Előfordul, hogy az olcsó gépekhez valamilyen ingyenes operációs rendszert adnak, ami nem biztos, hogy neked a legjobb megoldás.

  Mindenképpen érdemes megvétel előtt bekapcsolni a gépet és ellenőrizni, hogy minden pixel működik-e a képernyőn. Érdemes a billentyűzetet is kipróbálni.

  Nézd meg azt is, hogy milyen a gép súlya, mennyire karcálló a borítása és mennyire jó az akkumulátor kapacitása. Nézd át a különböző tartozékokat is. Kérd, hogy mutassák meg, hogy működik-e rajta a Wifi és az összes csatlakozó (pl.: USB-port.)

  Ha összefogdosott, piszkos a gép, akkor lehet, hogy bemutató gépként használták. Ilyenkor kérj rá kedvezményt!

  Jó vásárlást!

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik