Bejelentkezés vagy Regisztráció


6 Válasz

Hogy lehet youtube-ról letölteni?

Beküldő: 6733 megtekintés ,
Internet

Válaszolj!

Lehet valahogy youtube videókat elmenteni? 6 Válasz 1. Kovács Dávid 2011. 03. 07. válasz

  A youtubeon nem lehet, de vannak honlapok, ahol ezt meg lehet csinálni. Szerintem a legjobb a keepvid.com , oda simán csak beírod a videó webcímét és már tölti is.

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 2. adecsijo 2011. 04. 22. válasz

  A Firefoxnak van egy jó kiegészítője, a Download helper, amivel könnyen és gyorsan le tudod tölteni, és át tudod konvertálni a videókat.

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 3. facezs89 2011. 04. 29. válasz

  Szerencsére több olyan alkalmazás létezik, amellyel lehetségessé vált a különböző videók letöltése a youtube-ról és más videómegosztó portálról. Az én kedvenceim a Youtubedownloader és a RealPlayer ingyen elérhető verziója. Egy pár másodperces Google keresés után bárki letöltheti és telepítheti az említett programokat (nem árt persze a leírásban ellenőrizni a kompatibilitást).
  Külön pozitívum, hogy a Youtubedownloader a zenék, videók stb. letöltése után lehetőséget biztosít legújabb digitális “zsákmányaink” további célunknak megfelelő formátumba való konvertálására (mp3 stb.). Innen már csak egy USB kábel és egy okostelefon vagy mp3, mp4, mp5 kell pl. a zenehallgatáshoz a buszon, villamoson, vonaton, ahol a legkényelmesebb.

  +1 Szavazat Thumb up 1 Votes Thumb down 0 Votes 4. DaveChris 2011. 05. 01. válasz

  Személy szerint KeepVid vagy a Clipconverter.cc nevű oldalakat tudom ajánlani bemásolod ezekre az oldalakra letölteni kívánt videó url címét és le is töltheted több formátumban is. Illetve ha Mozilla Firefoxot használsz akkor javaslom a DownloadHelper vagy FlashGot nevű kiegészítőket ezeknek a segítségével is le tudsz tölteni.

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 5. kiss alex 2012. 03. 02. válasz

  Hogyan lehet erről az oldalról bejegyzést eltávolítani??

  Hogy érem el az oldalon a supportot?

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 6. ragazzo 2012. 10. 26. válasz

  tudtade.5mp.eu

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik