Bejelentkezés vagy Regisztráció


2 Válasz

Miért nem tudok lefogyni?

Beküldő: 2304 megtekintés , , ,
Fogyókúra

Válaszolj!
Úgy érzed mindent megtettél, azért hogy lefogyj, mégsem következett be a várva várt eredmény? Melyek a fogyókúrák buktatói, amiket kiküszöbölve a probléma megoldódik?


2 Válasz 1. mutant 2011. 04. 22. válasz

  A fogyókúrák legnagyobb buktatója, hogy mindenki azonnali eredményt szeretne. De míg meghízni könnyű (bár van, akinek ez okoz gondot), a kilók leadása annál nehezebb. Legfontosabb tényező a családi háttér, az életmód. Csak teljes életmódváltással lehet sikert elérni. A legfontosabb, hogy ne másoknak akarjunk megfelelni, hanem magunknak. Ezt szem előtt tartva inkább a magunk javát lássuk a fogyókúrában, ne a mások általi elismerést. Így hát a fogyás a testi-lelki egyensúly következménye lehet koplalás és önsanyargatás nélküli életmódváltással.

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 2. Gilimili 2011. 04. 22. válasz

  Sziasztok mindenkinek!

  Nagyon jó, és örök kérdést tett fel a beküldő. Míg világ a világ, lesz ilyen kérdés! És lesznek rá válaszok, vélemények, visszakérdések, és a labda csak pattog tovább …
  Saját történetemből kiindulva, ez egy nagyon komplex probléma. Bonyolult, de végtelenül egyszerű is egyben. Nekem egyetlen trükköm van. Elhiszem azt, hogy az evés nem hizlal. Ez az egyetlen “hitmondatom”, szlogenem. Munkatársak, barátok, barátnők csak nevetnek rajtam, hogy hová tűnik el az a rengeteg étel amit megeszek nap mint nap, de megingathatatlanul, bátran mondom nekik, hogy egyetlen szabály van, mégpedig az, hogy ne hidd azt, hogy ha eszel, hízol is. Minden a gondolatokon, a beállítódáson múlik, és ha az agy döntött, a tested hiába szabadkozik, zúg az anyagcsere, és nincs kiskapu, nincs kiút, ami bemegy, ki is megy, közben pedig felhasználódik a sok vitamin és ásványi anyag. Én például bármit megehetek, csokit csokival, tejet tejjel, tortát gulyás levessel, makarónit gombás pörkölttel. Semmi nem látszik, életkoromhoz viszonyítva arányos alakom és megfelelő testsúlyom van. Úgyhogy gondolatra fel, memorizáljátok magatokban az aranyszabályt: “Ehetek bármit és bármennyit, nem hízok, jól vagyok!”

  +1 Szavazat Thumb up 1 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik