Bejelentkezés vagy Regisztráció


3 Válasz

Hogyan maradhatok fitt és karcsú, anélkül, hogy éheznék?

Beküldő: 3390 megtekintés , , ,
Egészség, Fogyókúra

Válaszolj!

Számos diéta és fogyókúrás módszer létezik, nekem mégis mindig problémát okozott, hogyha az evésről kellett lemondanom. Úgy hallottam, a mozgás az alakformálás csupán 40%-ában játszik szerepet, a többi a helyes étkezésen múlik. Hogyan táplálkozzak megfelelően, hogy ne járjon túl sok lemondással és főleg éhezéssel?3 Válasz 1. barali 2011. 04. 29. válasz

  A legjobb eredményt akkor érhetjük el, ha megtaláljuk a számunkra megfelelő egyensúlyt, ami az étkezést és a testmozgást illeti. A lényeg ugyanis, hogy ne vegyünk magunkhoz sokkal több kalóriát, mint amennyit általában egy nap alatt elhasználunk, így a test sem fog raktározni. Ha tehát rendszeresen sportolunk, nem kell mellette éheznünk és mindent megvonnunk magunktól. Emellett persze törekednünk kell arra, hogy minél egészségesebben étkezzünk, de a koplalás általában nem vezet hosszútávú eredményhez.

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes  • Erdem 2015. 08. 25. válasz

   A fe9rfi szereplő erőtlen e9s lemlofekcendf3 stedlusban adja elő a szerepe9t. Ehhez ke9pest a film sem jobb.‎ Kedves Ismerősf6k, Ismeretlenek, Bare1tok, Rokonok!Egyszer me1r egy kf6rfczenetben mindenkit megke9rtem, hogy segedtsen nekfcnk, de sajnos az indiai film e1tvette előttfcnk a vezete9st, edgy tove1bbra is szfckse9gfcnk lenne a szavazatokra e9s a megoszte1sokra. A filmemre az ale1bbi linken tud szavazni:A video alatt bal oldalon lenn egy ke9z van, arra kattintva tud szavazni.Ke9rek minden ismerősf6met, hogy szavazzon, mert nagyon fontos lenne! Regisztre1cif3 sem kell hozze1. Csak meg kell nyitni a linket e9s a kezecske9re kell kattintani. Ez nem d6nf6knek mindf6ssze ne9he1ny me1sodperc, de nekfcnk meg lehet, hogy a győzelmet jelenti!Előre is kf6szf6nf6m:Hanusz Norbert Az internetes szavazat-toborze1s (FB) megmutatkozik az eredme9nyben.Ke1r legale1bb ezt lehetne tisztesse9gesen csine1lni .

   0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 2. pszisz 2011. 04. 29. válasz

  Éhezni nem szükséges, csupán arra kell odafigyelni, hogy mit veszünk magunkhoz, ebben pedig sok legyen a zöldség, hagyjuk el a kenyeret és a tésztát is ha lehet. De ha kisebb adagokat eszünk, akkorákat, amitől nem keletkezik már kellemetlen teltség érzet, akkor sem fogunk elhízni. A 90 napos diéta már sokaknál bevált és itt a változatosság jegyében napokra lebontva mindig más ételcsoport van soron, amiből viszont bármennyit lehet enni.

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik