Bejelentkezés vagy Regisztráció


1 Válasz

értelmetlen fogyókúra?

Beküldő: 1623 megtekintés , , ,
Fogyókúra

Válaszolj!

Mi a véleményed arról, amikor fiatal, vékony lányok fogyókúráznak pedig csak 1-2 kiló felesleg van rajtuk? Szerinted ez a divat és a média hibája vagy valóban szükségük lehet rá?1 Válasz  1. arduinne 2011. 05. 01. válasz

    Szerintem egyértelműen a média sugallja ezt az igen káros elvárást, fiatalkorban pedig a legtöbb lány igyekszik is megfelelni a külvilág követelményeinek. 1-2 kg nem terheli túl a szervezetet, és még csak azt sem mondhatnám, hogy meglátszik az emberen. Aki a tükör előtt állva valóban észreveszi a különbséget – pedig a mérleg csak pár dekával mutat többet – az szerintem testképzavarban szenvedhet, ami nagyon negatív hatással lehet az önértékelésre és általában a hangulatra.
    Ha valaki nincs megelégedve a testével, az egyetlen dolog, amit tehet magáért az egészséges életmód és a rendszeres mozgás. A genetikailag belénk kódolt adottságainkon viszont nem tudunk változtatni, kár is ezen keseregni, el kell fogadni. Ez az út a kiegyensúlyozottabb élethez.
    Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb férfi szemét nem üti meg néhány kg, viszont vonzódnak az életvidám, mosolygós, aktív életet élő lányokhoz. Csak éppen fiatal korban ezt nem mindig látja az ember..

    0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik