Bejelentkezés vagy Regisztráció


3 Válasz

Ki viselje a bundát?

Beküldő: 4105 megtekintés , , , ,
Aktuális, Egészség

Válaszolj!

Ne tévesszen meg senkit a kérdés, nem állatvédelemről van szó, hanem a 21. század női és férfi szörtelenítési szokásairól. Szeretjük a szőrt vagy nem? Szükséges, egészséges, esztétikus? Ízlés kérdés? Melyik nemmel szemben mik az elvárások? És persze… miért?3 Válasz 1. klometri 2011. 05. 01. válasz

  A nőknél elvárható a szőrtelenítés minden téren eszétikai és higiéniai szempontból is. A férfiaknál véleményem szerint ez nem elvárás. Ízlés dolga, hogy ki szereti a bajuszt, szakállat vagy akár a mellszőrtelenítést.

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 2. Tóth Áron 2011. 05. 08. válasz

  Elnézve a Thor c. filmet a mai férfiideál kisportolt izmos, és teljesen szőrtelen. Hol van már David Hasselhoff? A bundát meg a mackó viselje. :-)

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 3. veronika petrics 2011. 07. 17. válasz

  Nekem, bár nő vagyok, nem tetszik a szőrtelen női nemiszerv. Úgy néz ki mint egy kis gyerek lány puncija, ami csak a pedofilokat vonzza. Plusz, valahogy pusztaságában elveszti titokzatosságát…..rejtélyes nőiségét. Barátomnak is ez a véleménye. Egy puci p…nem érdekes. Még az is jobb, ha csak éppen a comb külső részét, a fürdőruha szélénél borotválkozzanak.

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik