Bejelentkezés vagy Regisztráció


1 Válasz

Hogy kell vizipipázni?

Beküldő: 3311 megtekintés , ,
Egészség

Válaszolj!

Szüleimtől 16-ik szülinapomra vizipipát kértem. Milyet kérjek, annyiféle van?1 Válasz 1. Fenrish 2011. 05. 01. válasz

  Ez attól függ, hogy milyen alkalmakkor szeretnéd majd használni, mekkora társasággal, milyen rendszerességgel, stb. Személyes tapasztalatom szerint a kisebb pipáknak jobbak. Egy néhány fős (max 3-4 fő) társaságnak bőven elég. Hamarabb átmelegszik, átjárja a füst. És mindenképp az 1 csöves kivitelt ajánlanám. (Próbáltam már haverok által “Octopusnak” nevezett óriás pipát is, és nagyon sok idő és energia kellett mire füstöt tudtunk belőle varázsolni… bár kétség kívül látványos)
  Ha nagyobb társasággal számolsz, nyugodtan vehetsz nagyobb pipát is, de abból is érdemes az 1 csöveset választani szerintem (mivel a pipák többségét általában nem szerelik fel zárószeleppel ezért a másik csövet mindig be kell fogni, ha a másikat szívni szeretnék).
  A dohány füstje, pedig sokban függ annak minőségétől is. A szárazabb dohányokhoz nyugodtan hozzáadhatsz pár csepp glicerint (gyógyszertárban kapható). Jobban ég és sokkal kellemesebb füstöt ad majd. Egyébként számos oldalt találsz a pipázás fortélyairól, amik igazán hasznosak. Nekünk beváltak.
  Remélem használható tanácsokat adtam. Használd egészséggel az új pipádat!

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik