Bejelentkezés vagy Regisztráció


3 Válasz

Mit vegyek a páromnak szülinapjára?

Beküldő: 11254 megtekintés , , ,
Aktuális

Válaszolj!

Te mit ajándékozol a barátodnak/barátnődnek születésnapjára?3 Válasz 1. Tóth Enikő 2011. 04. 26. válasz

  Én mindig csak valami kreatív apróságokat, egyszerű dolgokat veszek, hiszen a huszonhatodik “cuki” gyertyatartót úgy is kidobja az ember. Inkább a csomagolásra fektetek nagy hangsúlyt. A múltkor például az egyik barátnőmnek virágmagokat vettem, de a zacskókat hosszú, zöld drótokra erősítettem és úgy csomagoltam be, mintha egy csokor virág volna.

  -1 Szavazat Thumb up 2 Votes Thumb down 3 Votes 2. carryon 2011. 04. 26. válasz

  Attól függ, hogy milyen régóta vagytok már együtt. Ha még csak 1-2 hónapja, akkor felesleges nagy ajándékokban gondolkodni, mert még nem tekinthető igazán hosszú kapcsolatnak. Ilyenkor elég egy kis plüss, vagy képkeret, melybe a közös fotótokat teheti.
  Ha már régebb óta tart a kapcsolat, akkor lehet ékszer, esetleg egy wellness hétvége kettesben, vagy egy vacsora, majd egy hosszú romantikus séta, mely örökre emlékezetes marad a számára.

  +1 Szavazat Thumb up 1 Votes Thumb down 0 Votes 3. mrekuc 2011. 04. 26. válasz

  Mindenképpen valami személyes dologban gondolkodnék a helyedben, lehet az saját készítésű, vagy akár vásárolt ajándék is. A lényeg az, hogy érezze, hogy fontos neked, és gondoltál rá. A kezdeti időszakban vásárolhatsz például plüsst vagy ajándékozhatsz közös képet bekeretezve, később pedig, amikor már jobban megismered, könnyebb lesz a választás. Én például először tortát sütöttem neki, de volt, hogy fotóalbumot készítettem a közös élményeinket megörökítő képekből.

  +1 Szavazat Thumb up 1 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik