Bejelentkezés vagy Regisztráció


2 Válasz

Hitelfelvétel

Beküldő: 3664 megtekintés ,
Aktuális

Válaszolj!

Mire kell különösen ügyelni hitelfelvételnél? Mit érdemesebb felvenni, személyi kölcsönt, vagy áruhitelt? Mi az a THM?2 Válasz 1. Marvel 2011. 05. 22. válasz

  A hitelfelvételnél az első legfontosabb alapszabály, hogy ne vegyünk fel semmilyen esetben sem a hőn áhított hitelt. Ha már megtettük ezt a felelőtlen és elhamarkodott lépést, akkor célszerűbb a legelőnyösebb futamidő mellett döntenünk. Ezek a jelenlegi, igen kedvező kamatok mellet a következőek lehetnek: 500 év, 1000 év.
  Amennyiben biztosra akarunk menni és a lehető legkisebb összeget kívánjuk fizetni életünk végéig, úgy célszerű az extra hosszú lejárati időt választanunk. Ez a banki szektorban létező ajánlatok alapján 10 000 év körül mozog.
  A legelőnyösebb lehetőség kiválasztása érdekében ajánlott gyermekeiket alaposan kifaggatni a tervbe vett utódok számát illetően.
  (THM= Tudod Hogy Mit csináltál? )
  httpv://www.youtube.com/watch?v=4pXpS4Pu9Q0

  -1 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 1 Votes 2. zukerman 2011. 05. 23. válasz

  A hitelfelvétel nagyban függ attól, hogy mennyire rendelkezünk stabil munkahellyel, mennyire érezzük pozíciónkat biztosnak az adott cégen, vállalaton belül. Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a cég biztos lábakon áll, fejlődése töretlen, esetleg dinamikusan terjeszkedik továbbra is, úgy bátran belevághatunk egy nagyobb projektbe is
  Minden esetben tájékozódjunk a banki szektor különböző ajánlatairól.( Teljes Hiteldíj Mutató) Megfelelő pénzügyi szakember tanácsadását is igénybe vehetjük , hogy ezáltal a legkedvezőbb döntést hozhassuk meg.
  httpv://www.youtube.com/watch?v=pN8j6uEa6jk

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik