Bejelentkezés vagy Regisztráció


8 Válasz

Harmadik világháború kezdete?

Beküldő: 12475 megtekintés , , , ,
Aktuális

Válaszolj!

Nostradamus jóslata szerint a harmadik világháború 50 évvel a második után lesz, és keletről indul ki. Ami a most az arab világban folyik, az már a háború kezdete?8 Válasz 1. feciba 2011. 03. 27. válasz

  Én már elkezdtem az aranyat, a cukrot és a vizet is felhalmozni… :-)

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes  • Libra 2011. 04. 22. válasz

   Nostradamus jóslatától függetlenül érdemes megvizsgálni ma a nagyhatalmi rendszereket. Valószínűleg komoly harcok fognak idővel kitörni az olaj miatt, viszont az emberiség nincs teljesen felkészülve technikai és infrastrukturális szempontból egy új fajta “ipari forradalomra”.
   A nagyhatalmi szerepek változása (Kína gazdasági ereje, illetve a muszlim országokban zajló események) lehetséges, hogy előbb vagy utóbb – esetleg tíz év múlva – kiválthatnak háborúkat. Visszatekintve a történelem eseményeire, status quo-t bármikor tudtak találni a háborúra vágyó felek. Lehetséges, hogy hamarosan kerítenek egyet?

   +1 Szavazat Thumb up 1 Votes Thumb down 0 Votes 2. koba 2011. 03. 29. válasz

  Elég blőd dolog ez, nem hiszem, hogy lesz harmadik világháború.

  -1 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 1 Votes 3. lala 2011. 04. 02. válasz

  Ha a jóslat igaz lenne, akkor már régen háborúznánk. Ha eddig nem kezdődött el, akkor pedig miért most kezdődne? Szóval nyugi.

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 4. konczy 2011. 04. 22. válasz

  Kedves Nyuszómuszó!

  A kérdést több szempontból is meg lehet vizsgálni szerintem. A világvégével, világháborúkkal, 3. világháborúval kapcsolatban:
  1. Milyen forrást tekintünk hitelesnek? Ha pl. Nostredamus jóslatait vesszük elő, akkor azt már valóban túlhaladta az idő… Ha a most felkapott maja naptár szerint próbálunk valamilyen következtetésre jutni, akkor meg sajnos azt kell mondanom, hogy nem az utolsó dátum 2012…
  Valójában, hogyha hiteles, és megbízható forrást szeretnénk, akkor mindenképpen azt kell mondanom, hogy a Biblia a megoldás. Ez az egyetlen olyan könyv, amelyben az Ószövetség próféciái szinte kivétel nélkül beteljesedtek, melyre fizikai és történelmi bizonyítékok is rendelkezésre állnak. A Biblia azt mondja, hogy valóban lesz egy világméretű háború, ebben a háborúban a világ nagy része Izrael ellen fog támadni, hatalmas túlerővel vonulnak, és bekerítik az izraeli csapatokat, de Isten közbeavatkozik, és Ő győzi le az ellenséges csapatokat, megvédve ezzel Izraelt.
  2. A mostani arab események egyébként elképzelhető, hogy ennek a háborúnak az előzményeként foghatók fel. Sajnos, vagy szerencsére a pontos idejét a háborúnak nem tudjuk, de a Bibliában számos utalást találhatunk arra vonatkozóan, hogy ezeknek az utolsó időknek milyen jelei lesznek. Erről a Máté evangélium 24. fejezetében, valamint a jelenések könyvében olvashatunk részletesebben. Az én álláspontom az, hogy a világban zajló események nagyon azt mutatják, hogy a háború, és a jelenlegi világkorszak vége közel van már.
  A kérdés nem az szerintem, hogy lesz-e háború, mikor, vagy hol tör ki, hanem inkább az, melyik oldalon állunk…

  +5 Szavazat Thumb up 7 Votes Thumb down 2 Votes 5. Zozó 2012. 04. 17. válasz

  Miért törnek ki háborúk ? Mert valakik kikényszerítik a hatalom megszerzése és irányítása miatt. Terület rablás a természeti kincsek miatt és vagy az emberek leigázása kizsákmányolása vagy kiirtása (fajgyűlölet) miatt vagy csak bosszú állás. De egy biztos a gyűlölet a hajtó erő. Ki találta ezt ki, hogy ötven évvel a második világháború vége után lesz a harmadik?
  Édes víz kiadó: Kik a túlélők? -(Nosztradámusz)
  Alois Irlmaier látnok jövendölései http://aranykor.freeblog.hu/archives/2011/11/24/Alois_Irlmaier_latnok_jovendolesei/
  A teknőkaparó jövendölései http://www.sulinet.hu/oroksegtar/data/telepulesek_ertekei/Mako_monografia_sorozat/pages/monografia_3/013_i_tenokaparo.htm
  Nyírkai jóslat
  Malachiás pápa jóslatok
  Edgar Cayce az alvó jós
  És végezetül a jelenések könyve, pl.a 16,12
  Sok a hasonló jövendölés

  Most kell fölvenni lakáshitelt mert akkor a bankoknak is végük lesz :)

  +1 Szavazat Thumb up 1 Votes Thumb down 0 Votes 6. Körmendi Balázs 2012. 10. 27. válasz

  ez komoly, elkezdted felhalmozni? :)

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 7. Verdammt 2012. 11. 16. válasz

  Balázska, te hülyébb vagy még az átlagnál is…. Sok demagóg őrültségnek nem szabad bedőlni, kisfiam :) )

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik