Bejelentkezés vagy Regisztráció


2 Válasz

Család vagy karrier?

Beküldő: 2828 megtekintés , ,
Aktuális

Válaszolj!

Arra lennék kíváncsi, hogy vajon helyes-e az a trend, hogy a mai fiatalok a 30as éveik közepéig a karrierjük építésével foglalkoznak, és csak utána alapítanak családot?2 Válasz 1. Epres Johanna 2011. 04. 28. válasz

  Én úgy gondolom, mindenképp. Azáltal, hogy karriert építenek, egzisztenciát teremtenek maguk és gyermekeik számára. Így a későbbiekben vagy egy véletlenszerű leépítéskor is talpon tudnak maradni, nem kell nélkülözni, hiszen van spórolt pénzük. Ha a családban mindkét fél jól keres, a nő megengedheti magának, hogy a születendő gyermek akár három-négy éves koráig is otthon maradhasson. Különösen jó ez a megoldás beteg gyermekek számára.
  És még egy jó indok: Ha esetleg válásra kerülne a sor (amit senkinek sem kívánok), az anyának nem kell nélkülöznie, hiszen van mögötte valami, ami anyagi értéket képvisel.

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes 2. Katica 2011. 04. 28. válasz

  A család nélkül nem lehet senki boldog. Úgy gondolom, hogy a karrieristáknak nevezett csoport csak kompenzál azzal, hogy a munkájára koncentrál inkább. Nem lehet, hogy nem jött össze nekik valami?

  0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik