Bejelentkezés vagy Regisztráció


2 Válasz

Ajándék ballagásra

Beküldő: 4629 megtekintés ,
Aktuális

Válaszolj!

Mit vennétek ajándékba egy olyan fiú unokatestvéreteknek, akinek már mindene megvan? Nincsen semmilyen különleges érdeklődési köre, csak a szokásosak: számítógépes játékok, horrorfilmek – de az ilyesmit, ha akarja, úgyis letölti magának. Mivel tudnék neki örömet szerezni?2 Válasz  1. GothNanda 2011. 04. 30. válasz

    Ha nagyon közeli a kapcsolatotok, csinálhasz róla egy fotóalbumot, a barátaitól is kérhetsz közös képeket, hogy egy örök emlék legyen neki az a pár iskolai év, és ne csak a tablófotó emlékeztesse. Ha nem álltok közel annyira, hogy a barátait is ismerd, akkor el kell gondolkodni egy szép bőr pénztárcán, berendezni neki egy akváriumot stb. Tudni kellene, hogy mennyi időt, és pénzt szánsz rá, és hogy honnan ballag a fiú, mennyi idős (lehet általános iskolás 14 éves, vagy 12 éves, ha hatosztályosba megy, középsulinál is van ezer féle verzió, és minél idősebb, annál nehezebb…:D tapasztalat!:) )

    0 Szavazat Thumb up 1 Votes Thumb down 1 Votes  2. Giannina 2015. 08. 25. válasz

    Kedves Cserebogi!Szedvből gratule1lok ezeehkz a gyf6nyf6rű kf6te9sű tudome1nyos ize9khez! Azt is szedvből kedve1nom, hogy az opponensek kive1lf3nak minősedtse9k, me9ghozze1 rf6vid idő alatt :) Sok sikert, Cserebogi!

    0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik