Bejelentkezés vagy Regisztráció


4 Válasz

2012.december 21., tényleg eljön a világvége?

Beküldő: 5181 megtekintés , , ,
Aktuális

Válaszolj!

2012 dec.21. a világban hatalmas pánik fog kitörni, hogy vajon igazak-e a jóslatok és tényleg jön-e a világ vége. Ti mit gondoltok? Van igazság a maják jóslatában, és azzal, hogy az időszámításuknak vége, mindennek vége? Vagy tényleg egy új szintre emelkedünk spirituálisan?  Esetleg Nostradamus előrejelzése, hogy a föld mágneses pólusa változik meg? A zsidók és hopik apokalipszist várnak erre az időpontra. Szerintetek mi fog történni a “rettegett” dátum napján?



4 Válasz



  1. Vazso 2011. 04. 22. válasz

    Szerintem a “rettegett” nap után minden úgy fog folytatódni mint eddig. Én sohasem hittem ezekben a jóslatokban. Éppen volt már eddig is elég világvége ahhoz, hogy az emberek beláthassák nem kell minden hülyeséget elhinni amit az újságban olvasnak, tv-ben látnak, vagy esetleg a barátjuktól/barátnőjüktől hallanak.

    +7 Szavazat Thumb up 8 Votes Thumb down 1 Votes



  2. Kovács Alexandra 2011. 04. 22. válasz

    Egyértelműen NEM! Már csak azért sem, mert a maják nem a világ végét jósolták meg, hanem csak azt, hogy valami változás lesz, ami akár még jó is lehet. De ha bárki visszakeres az interneten ebben a témában, sok fórumon láthatja, hogy már 2010- re, stb. is megjósolták a világ végét, de én mégis itt írok most.

    +1 Szavazat Thumb up 2 Votes Thumb down 1 Votes



  3. Administraror 2012. 01. 17. válasz

    Én látom ezt a sok hülye videót de NEM LESZ VILÁGVÉGE!!!!!!!!! 2000-ben is mondták akkor mi halatatlanok vagyunk vagy mi??? ja persze le zuhan a Nibiru meg földrengés…stb ezek baromságok soha nem volt világvége és nem is lesz!!! ne higyjetek ebbe a mindennapi baromságba

    +2 Szavazat Thumb up 2 Votes Thumb down 0 Votes



  4. Kiskinczi 2012. 03. 20. válasz

    Nem rettegve kell gondolnunk erre ,hogy valaminek vége lessz.Inkább válltozás fog bekövetkezni mint vég.Mindenki valami jobbra vár.Szüleim meg tudtak élni akár egy fizetésből és a nővéremmel felnőttünk.Egy kis kertben megtermeltünk mindent,évente egyszer nyaralni is elmentünk.Volt hitelünk is és bírtuk fizetni.35 vagyok és nem látom a jövőmet rózsássan.A bankrendszer összeomlását jósolják 2012 novemberére.Nézz utánna egy kicsit a pénzszivattyúk vagy a multicégek címszó alatt.A világ gazdaságát a Goldman sachs irányítja ő a főnök az egész világon.Ő mondja meg hogy egy országban mennyivel emelkedjen az árfolyam,hitelkamat.Ha nemet mernének mondani úgy járnának mint Görögország.Khadafi ellen is A Golman sachs indította a háborút.Ettől akar minden ország megszabadulni mert minden ország tartozik neki.Ő az uzsorás.

    +1 Szavazat Thumb up 1 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik